Anssi

NELONEN 2018 kausimaksu.

MAKSUN ERÄPÄIVÄ: 31.1.2018 (ILMOITA MAHD. VIIVÄSTYMISESTÄ!)
SUMMA: 50 €
Viestiin pelaajan nimi, jos maksaja joku muu
KOSKEE VAIN NELOSEN RINGISSÄ OLEVIA PELAAJIA!

Kauden ensimmäinen kausimaksu. Maksuja ei ole kerätty pitkään aikaan ja tili alkaa olla tyhjä. Treenit ovat pyörineet kokoajan, vaikka osallistuminen on ollut olematonta ja viimeistään nyt olisi aika tehdä ryhtiliike tapahtumiin osallistumisessa. Tällä maksulla maksetaan lähinnä tiistain treenivuoroja. Laittakaa minulle viestiä jos kysyttävää tai mahdollisista myöhästymisistä.

Joona

VITONEN & KUTONEN 2017: 5. (ja viimeinen) kausimaksu

MAKSUN ERÄPÄIVÄ: 14.9.2017 (ILMOITA MAHD. VIIVÄSTYMISESTÄ!)
SUMMA: 50 €
VIITE: 123
Viestiin pelaajan nimi, jos maksaja joku muu.

Tämän kauden viimeistä maksua viedään. Tietysti sillä oletuksella, että maksuja tulee yhtä hyvin kuin tähänkin asti. Jokainen euro on aina yhtä tärkeä, mutta tämä maksu kohdistuu pääosin sarjamaksujen 2.osaan (syyskausi) eli hoitakaahan tämäkin kunnolla niin saadaan sarjapaikat pidettyä :)

Iso kiitos puolestani kaikille tämän kauden maksujen osalta, olette hoitaneet maksut lopulta hyvinkin asiallisesti. Kauden (lokakuu-lokakuu) yhteishinnaksi muodostuu tämän myötä 275€/pelaaja (23€/kk) eli melko halvalla mielestäni päästiin ottaen huomioon, että ympärivuotisesti on toimintaa harjoitettu. Näin on myös tarkoitus jatkaa, joten tietysti maksujakin on tulossa sitten talven treenivuoroista aikanaan, mutta ei allekirjoittaneelta :)

Mitä parhainta syksyä kaikille!

Johnny

Kutosen 10.5 pelattava hiekkapeli saatiin siirrettyä tekikselle!

Matsi HIFK/4 vastaan Väiskin tekiksellä Töölössä 8.6 klo 20.30.

Korjattu nimenhuutoon.

Johnny

Lisenssit ja pelaajasiirrot

Ne jotka ei ole saanut minulta linkkiä pelaajasiirtoon *tai* ei ole päässyt ostamaan pelilisenssiä jostain syystä voi ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä minuun niin katsotaan kuntoon.

Pelipaidat

Jos joltain puuttuu pelipaitoja niin Intersport Puhos ilmoitti että paitoja löytyy nyt reilusti. Painatus onnistuu odotellessa ja selkään tulis painattaa nimi + pelinumero. Jos ei pelinumeroa ole vielä tiedossa niin voi kysyä minulta vapaata numeroa.

Joona

HUOM! LUE VIESTI KOKONAAN, TÄRKEÄÄ INFOA MAKSUOHJEIDEN ALLA! HUOMAA MYÖS MUUTTUNUT SUMMA!

VITONEN & KUTONEN 2017: 3. kausimaksu

MAKSUN ERÄPÄIVÄ: 30.3.2017 (ILMOITA MAHD. VIIVÄSTYMISESTÄ!)
SUMMA: 75 €
Viestiin pelaajan nimi, jos maksaja joku muu

Joudutaan poikkeuksellisesti laskuttamaan 25 euroa isompi summa, johtuen maalis-huhtikuuhun keskittyvistä kuluista (loput jäsenmaksut + uudet pallot + sarjamaksut 1/2 + treenivuoroja). Pyritään tästä johtuen venyttämään hieman seuraavan maksun ajankohtaa, mikäli mahdollista.

TÄRKEÄÄ TIETOA:
31.3. joukkueet lyödään jäsenmaksujen myötä lukkoon. Tarkoittaa sitä, että ne pelaajat, ketkä eivät ole suorittaneet AINUTTAKAAN kauden 2017 maksua joukkueen tilille, joudutaan poistamaan joukkueen listoilta, joka toimitetaan seuralle eivätkä näin ollen tässä vaiheessa ole joukkueen/seuran jäseniä. NYT ON SIIS VIIMEINEN AIKA SITOUTUA TOIMINTAAN/MAKSUIHIN MIKÄLI TULET PELAAMAAN LEGENDOJEN JOUKKUEISSA KAUDELLA 2017. Ilmoitathan, mikäli et ole mukana! (045 264 2552)

Nämä henkilöt ovat:
Jani Kirjava